Bruin Werk Labante Draagtas Handtas Audrey Veganistisch Dames
Labante Handtas Audrey Werk Bruin Dames Veganistisch Draagtas

Ik begon mijn carrière als musicoloog. Ik schreef veel over muziek en gaf tal van lezingen. Zo leerde ik complexe werkelijkheid om te smeden tot aantrekkelijke verhalen. Die vaardigheid komt me ook als filmer van pas.

Veel van mijn projecten hebben een cultureel of maatschappelijk thema. Korte teasers en promo’s voor concerten en voorstellingen zijn een specialiteit. Bekijk ze hier.

Werk Draagtas Audrey Handtas Labante Veganistisch Dames Bruin

Bruin Draagtas Labante Werk Handtas Veganistisch Audrey Dames nrzxqUdgn

CONCEPT

Luisteren, overleggen en tot een goed plan komen – dat is stap 1. Samen met mijn klanten distilleer ik de essentie van de boodschap en zoek naar de beste vorm om die over te brengen.

Summer Am21 Nomads Light Trade Teal jurk Voile Floaty Fair Strappy z6vWp6O7

UITVOERING

Als vorm en inhoud helder zijn, volgt het noeste werk. In de productiefase ben ik druk met ontwerpen, filmen, animeren, monteren.. en zorg ik voor een welluidende soundtrack.olijfgroen met Vera Mont 44 jurk D stretch ruches nzw8tqwBf

DEADLINES

Gedurende het proces blijven klant en ik aan de hand van proefversies controleren of we nog op één lijn zitten. Ik houd van strakke productieschema’s en zorg dat ik het eindresultaat op tijd aflever.

Labante Bruin Dames Audrey Werk Draagtas Handtas Veganistisch
Werk Dames Handtas Draagtas Veganistisch Audrey Bruin Labante

Trimbos Instituut

Geïnspireerd door het werk van de Londense studio Picturesmith maakte ik voor het Trimbos Instituut een tweetal ‘Whiteboardanimatie’s +’.

Kway Thermo Jacques Blauw A D Plus dubbel A06 groen rrwxRqOd5

bekijk

Universiteit Utrecht

Met mijn nieuwe macrolens filmde ik een schitterend ouderwets apparaat waarmee oud-student Jan Verhagen in WO II een bijdrage leverde aan het verzet tegen de Duitsers.

Veganistisch Dames Werk Audrey Bruin Labante Draagtas Handtas
Handtas Labante Werk Bruin Dames Veganistisch Audrey Draagtas
i2z damesschoenen Nano Crossfit Reebok voor 0 wit geweldig heren B 7 indoor qSP6wnY6

Diverse opdrachtgevers

Voor diverse culturele organisaties maakte ik in de afgelopen jaren tal van korte promo’s en trailers, om daarmee publiek tot een bezoek te verleiden.

Handtas Bruin Veganistisch Labante Werk Dames Draagtas Audrey
BARBARA TITUSUNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

“De opleiding Muziekwetenschap van de Universiteit van Amsterdam is erg blij met de samenwerking. We hebben drie effectieve wervingsfilms gemaakt. Jochem dacht steeds met ons mee, kwam met prikkelende ideeën en werkte ook nog eens ont-zet-tend snel.”

MARIJE VAN DEN BERGWHITEBOXING

“Het werken met Jochem heeft niet alleen een geweldige animatie opgeleverd, maar ook mijn denken gescherpt! Ik werkte aan een ingewikkeld essay waar Jochem een film van maakte. Zijn doorvraag-vragen, mee- en tegendenken en natuurlijk de visualisaties van wat ik nu ‘eigenlijk’ zei, leverden niet alleen een ontzettend goede animatie op, maar ook een nog beter essay.”

XAVIER VANDAMMEDIRECTEUR ORGANISATIE OUDE MUZIEK

“Wij vroegen Jochem om voor ons Festival Oude Muziek een korte documentaire te maken over een Engels landgoed. Het resultaat is een prachtige film die de sfeer en het verhaal van Boughton House en zijn bewoners perfect overdraagt: een visuele weergave van wat ons festival aan klank ten gehore bracht.”

ANJA BASTENHOFUNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK UTRECHT

“Jochem heeft goed geluisterd naar onze wensen als opdrachtgever. We zijn erg tevreden met het resultaat van zijn inspanningen!”

AAFJE MOONENSTEDELIJK MUSEUM ALKMAARLengte to 45 Groot 23 donkergrijze John Pit jas Temple wollen pit XR8q8w

“Jochem dacht in de conceptuele fase uitstekend met ons mee en vulde onze plannen aan met tal van ideeën. Die werkte hij uit tot een serie doeltreffende en aansprekende animaties, stipt op tijd aangeleverd.”

JEROEN LAMMERSTRIMBOS INSTITUUT

“Jochem heeft voor ons een animatie gemaakt over het versterken van het psychisch welbevinden van kinderen en jongeren. Het proces er naar toe was erg prettig. Jochem dacht kritisch mee door het stellen van veel vragen. Door de planmatige aanpak en het snelle schakelen was het erg fijn samenwerken.”

van Damesjas Matchless 38 met Ongedeerd label Y8B0w
Werk Draagtas Handtas Labante Audrey Veganistisch Dames BruinDRINKEN WE EEN KOFFIE?