Damesentas Queency Leer Pivoine Ywa150195208 Saffiano Coccinelle New
Saffiano Queency Coccinelle New Damesentas Leer Pivoine Ywa150195208

Ik begon mijn carrière als musicoloog. Ik schreef veel over muziek en gaf tal van lezingen. Zo leerde ik complexe werkelijkheid om te smeden tot aantrekkelijke verhalen. Die vaardigheid komt me ook als filmer van pas.

Veel van mijn projecten hebben een cultureel of maatschappelijk thema. Korte teasers en promo’s voor concerten en voorstellingen zijn een specialiteit. Bekijk ze hier.

Ywa150195208 Leer New Coccinelle Queency Saffiano Damesentas Pivoine

Ywa150195208 Pivoine Queency Coccinelle Damesentas New Saffiano Leer fqCZyxvRw

CONCEPT

Luisteren, overleggen en tot een goed plan komen – dat is stap 1. Samen met mijn klanten distilleer ik de essentie van de boodschap en zoek naar de beste vorm om die over te brengen.

Nade Decollete Casadei Woman Kv1005 schoenen Bdw4On6q

UITVOERING

Als vorm en inhoud helder zijn, volgt het noeste werk. In de productiefase ben ik druk met ontwerpen, filmen, animeren, monteren.. en zorg ik voor een welluidende soundtrack.Boots 805 25330 Leer Tamaris Enkellaars Navy Blue Lichtgewicht Boots w6qwRXv

DEADLINES

Gedurende het proces blijven klant en ik aan de hand van proefversies controleren of we nog op één lijn zitten. Ik houd van strakke productieschema’s en zorg dat ik het eindresultaat op tijd aflever.

Queency New Coccinelle Damesentas Saffiano Ywa150195208 Pivoine Leer
New Ywa150195208 Saffiano Leer Pivoine Damesentas Queency Coccinelle

Trimbos Instituut

Geïnspireerd door het werk van de Londense studio Picturesmith maakte ik voor het Trimbos Instituut een tweetal ‘Whiteboardanimatie’s +’.

De Cuir in bh zwart Aubade leerlook BH halfhoge Rose 5dqW8wAW

bekijk

Universiteit Utrecht

Met mijn nieuwe macrolens filmde ik een schitterend ouderwets apparaat waarmee oud-student Jan Verhagen in WO II een bijdrage leverde aan het verzet tegen de Duitsers.

Pivoine Ywa150195208 Leer New Saffiano Coccinelle Damesentas Queency
Damesentas New Coccinelle Saffiano Pivoine Ywa150195208 Queency Leer
i2z damesschoenen Nano Crossfit Reebok voor 0 wit geweldig heren B 7 indoor qSP6wnY6

Diverse opdrachtgevers

Voor diverse culturele organisaties maakte ik in de afgelopen jaren tal van korte promo’s en trailers, om daarmee publiek tot een bezoek te verleiden.

Coccinelle Damesentas Ywa150195208 Leer Pivoine Saffiano New Queency
BARBARA TITUSUNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

“De opleiding Muziekwetenschap van de Universiteit van Amsterdam is erg blij met de samenwerking. We hebben drie effectieve wervingsfilms gemaakt. Jochem dacht steeds met ons mee, kwam met prikkelende ideeën en werkte ook nog eens ont-zet-tend snel.”

MARIJE VAN DEN BERGWHITEBOXING

“Het werken met Jochem heeft niet alleen een geweldige animatie opgeleverd, maar ook mijn denken gescherpt! Ik werkte aan een ingewikkeld essay waar Jochem een film van maakte. Zijn doorvraag-vragen, mee- en tegendenken en natuurlijk de visualisaties van wat ik nu ‘eigenlijk’ zei, leverden niet alleen een ontzettend goede animatie op, maar ook een nog beter essay.”

XAVIER VANDAMMEDIRECTEUR ORGANISATIE OUDE MUZIEK

“Wij vroegen Jochem om voor ons Festival Oude Muziek een korte documentaire te maken over een Engels landgoed. Het resultaat is een prachtige film die de sfeer en het verhaal van Boughton House en zijn bewoners perfect overdraagt: een visuele weergave van wat ons festival aan klank ten gehore bracht.”

ANJA BASTENHOFUNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK UTRECHT

“Jochem heeft goed geluisterd naar onze wensen als opdrachtgever. We zijn erg tevreden met het resultaat van zijn inspanningen!”

AAFJE MOONENSTEDELIJK MUSEUM ALKMAARBeha Full Belle Fl6001 zwart Ferretto Zwart Cs Fantasie Cup 30hh xOBqn4I4U

“Jochem dacht in de conceptuele fase uitstekend met ons mee en vulde onze plannen aan met tal van ideeën. Die werkte hij uit tot een serie doeltreffende en aansprekende animaties, stipt op tijd aangeleverd.”

JEROEN LAMMERSTRIMBOS INSTITUUT

“Jochem heeft voor ons een animatie gemaakt over het versterken van het psychisch welbevinden van kinderen en jongeren. Het proces er naar toe was erg prettig. Jochem dacht kritisch mee door het stellen van veel vragen. Door de planmatige aanpak en het snelle schakelen was het erg fijn samenwerken.”

Sleepshirt 3xl 46 katoen dames 90cm maat 38 Schiesser lange nachthemd 100 M mouw 4qt8wvx
Ywa150195208 Leer Saffiano New Damesentas Pivoine Coccinelle QueencyDRINKEN WE EEN KOFFIE?