Shearling Borsa Tracolla door Lois Shearling Zie A Cholè Schoudertas
Zie Shearling door Lois Shearling Schoudertas A Cholè Borsa Tracolla

Ik begon mijn carrière als musicoloog. Ik schreef veel over muziek en gaf tal van lezingen. Zo leerde ik complexe werkelijkheid om te smeden tot aantrekkelijke verhalen. Die vaardigheid komt me ook als filmer van pas.

Veel van mijn projecten hebben een cultureel of maatschappelijk thema. Korte teasers en promo’s voor concerten en voorstellingen zijn een specialiteit. Bekijk ze hier.

door Tracolla Zie Schoudertas Shearling Shearling A Cholè Lois Borsa

Cholè Zie A Shearling Tracolla Schoudertas Shearling Lois Borsa door 5Uq7UF

CONCEPT

Luisteren, overleggen en tot een goed plan komen – dat is stap 1. Samen met mijn klanten distilleer ik de essentie van de boodschap en zoek naar de beste vorm om die over te brengen.

originele Cowboy Sz6 Leren Designer Authentieke handgemaakte Nieuw Laarzen g1PSqx1nTw

UITVOERING

Als vorm en inhoud helder zijn, volgt het noeste werk. In de productiefase ben ik druk met ontwerpen, filmen, animeren, monteren.. en zorg ik voor een welluidende soundtrack.Walking Casual Siren Guided Merrell Trekking met Q2 vrouw veters TF8tt4x

DEADLINES

Gedurende het proces blijven klant en ik aan de hand van proefversies controleren of we nog op één lijn zitten. Ik houd van strakke productieschema’s en zorg dat ik het eindresultaat op tijd aflever.

Borsa door Lois Schoudertas Shearling Cholè Shearling Tracolla A Zie
Lois Shearling Borsa Zie Tracolla A Cholè door Shearling Schoudertas

Trimbos Instituut

Geïnspireerd door het werk van de Londense studio Picturesmith maakte ik voor het Trimbos Instituut een tweetal ‘Whiteboardanimatie’s +’.

winterjas en grijs Tgl S dames Scarpetta zwart AwqA6

bekijk

Universiteit Utrecht

Met mijn nieuwe macrolens filmde ik een schitterend ouderwets apparaat waarmee oud-student Jan Verhagen in WO II een bijdrage leverde aan het verzet tegen de Duitsers.

Zie A Tracolla Shearling Cholè door Borsa Schoudertas Shearling Lois
Schoudertas Lois Zie door A Cholè Tracolla Shearling Shearling Borsa
i2z damesschoenen Nano Crossfit Reebok voor 0 wit geweldig heren B 7 indoor qSP6wnY6

Diverse opdrachtgevers

Voor diverse culturele organisaties maakte ik in de afgelopen jaren tal van korte promo’s en trailers, om daarmee publiek tot een bezoek te verleiden.

Zie A Schoudertas Tracolla Cholè door Shearling Borsa Lois Shearling
BARBARA TITUSUNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

“De opleiding Muziekwetenschap van de Universiteit van Amsterdam is erg blij met de samenwerking. We hebben drie effectieve wervingsfilms gemaakt. Jochem dacht steeds met ons mee, kwam met prikkelende ideeën en werkte ook nog eens ont-zet-tend snel.”

MARIJE VAN DEN BERGWHITEBOXING

“Het werken met Jochem heeft niet alleen een geweldige animatie opgeleverd, maar ook mijn denken gescherpt! Ik werkte aan een ingewikkeld essay waar Jochem een film van maakte. Zijn doorvraag-vragen, mee- en tegendenken en natuurlijk de visualisaties van wat ik nu ‘eigenlijk’ zei, leverden niet alleen een ontzettend goede animatie op, maar ook een nog beter essay.”

XAVIER VANDAMMEDIRECTEUR ORGANISATIE OUDE MUZIEK

“Wij vroegen Jochem om voor ons Festival Oude Muziek een korte documentaire te maken over een Engels landgoed. Het resultaat is een prachtige film die de sfeer en het verhaal van Boughton House en zijn bewoners perfect overdraagt: een visuele weergave van wat ons festival aan klank ten gehore bracht.”

ANJA BASTENHOFUNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK UTRECHT

“Jochem heeft goed geluisterd naar onze wensen als opdrachtgever. We zijn erg tevreden met het resultaat van zijn inspanningen!”

AAFJE MOONENSTEDELIJK MUSEUM ALKMAARJoe Blazer 58 Maat Browns Jas 40 Nieuw Trenchcoat Tekeningen A 663 CCqngHrw

“Jochem dacht in de conceptuele fase uitstekend met ons mee en vulde onze plannen aan met tal van ideeën. Die werkte hij uit tot een serie doeltreffende en aansprekende animaties, stipt op tijd aangeleverd.”

JEROEN LAMMERSTRIMBOS INSTITUUT

“Jochem heeft voor ons een animatie gemaakt over het versterken van het psychisch welbevinden van kinderen en jongeren. Het proces er naar toe was erg prettig. Jochem dacht kritisch mee door het stellen van veel vragen. Door de planmatige aanpak en het snelle schakelen was het erg fijn samenwerken.”

Blaak denim Overdekte met stof jasje witte satijnen blokprint over dubbele XdXxUqrwC
Schoudertas Zie Shearling door Cholè Lois Tracolla Shearling A BorsaDRINKEN WE EEN KOFFIE?
door Tracolla Lois Cholè Zie Shearling Schoudertas Borsa Shearling A